Skive som Årets Veterankommune.

For at anerkende kommunernes veteranindsats lancerer forsvarsminister Trine Bramsen en ny pris.

"Forsvarsminister Trine Bramsen har besluttet at indstifte prisen ”Årets Veterankommune”, som skal styrke og synliggøre kommunernes vigtige veteranindsats.

 ”Ofte er kommunen den første, veteranen møder, og det er kommunen, som hjælper veteraner tilbage til hverdagen og arbejdsmarkedet. Den vigtige indsats ønsker jeg at anerkende og fremhæve med prisen som ”Årets Veterankommune”,” siger forsvarsminister Trine Bramsen.

”Prisen er en anerkendelse af den kommune, som yder en særlig støtte til de veteranerne – og som har politisk fokus på området. Samtidigt vil jeg med prisen også styrke dialogen med kommunerne om deres ansvar for veteranerne. Der er ingen tvivl om, at viden og forståelse for området er helt afgørende for en stærk, kommunal veteranindsats.”"

Veteran Café Skive synes, at Skive Kommune allerede nu er kommet langt og vil derfor aktivt deltage i nomineringen som Årets Veterankommune.

Du kan læse Caféens indstilling herunder samt finde billeder fra de mange aktiviteter, som vi har lavet i samarbejde med kommunen og som vi synes er af afgørende vigtighed for de skadede veteraner og deres familier.

Indstilling af Skive Kommune som Året Veterankommune.

Download fil

Familiearrangement ved Skive Mini Race 2021.

Mindesten for Danmarks Udsendte.

Borgmesterens bil. Naturligvis med Den Gule Sløjfe. Foto: Privat

Skive Kommunes markering af Flagdagen 2019. Foto: Linda Routh Kærgaard

March i Skive by i f.m. markering af Flagdagen 2019. Foto: Heri H. Niclasen, IGR.

Fejring af Sct. Hansaften 2021 i Veteran Café Skive.

Del siden